Φιλοξενία σκύλου

Εμπιστευτείτε τη διαμονή του σκύλου σας σε εμάς!

Εδώ τα κατοικίδια σας μπορούν να βρουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που έχουν στο σπίτι σας. Στο χώρο φιλοξενίας της σχολής μας ο τετράποδος φίλος μας θα περάσει τέλεια σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, καθαρό και ασφαλές μαζί με άλλους τετράποδους φίλους με άφθονο παιχνίδι, βόλτα, κοινωνικοποίηση και φυσικά με τον δικό του προσωπικό χώρο ξεκούρασης επίσης ασφαλή, ειδικά διαμορφωμένο για τη διαμονή του, άνετο και καθαρό! Η καθημερινή 24ωρη φροντίδα των ζώων που διαμένουν στο ξενοδοχείο μας περιλαμβάνει πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή βόλτα στον περιφραγμένο χώρο με γκαζόν και πολλά παιχνίδια και στίβους άθλησης κι εκτόνωσης των ζώων. Ωστόσο, τα δωμάτια των σκύλων καθαρίζονται όσο εκείνα είναι έξω και παίζουν. Όλα τα δωμάτια είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να διευκολύνεται ο καθαρισμός τους, απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά απολυμαντικά (hibitan) για την αποφυγή τυχόν δερματικών.

Στο χώρο φιλοξενίας μας υπάρχουν και ειδικοί χώροι φύλαξης μεγαλύτερης έκτασης, με αυτόνομους προαύλιους χώρους όπου εκεί μπορούν να διαμείνουν παραπάνω από ένα ζώο εάν επιθυμείτε να έχει παρέα το ζώο σας, είτε σκυλιά με ιδιαίτερα επιθετικό χαρακτήρα που δεν ταιριάζουν με άλλα σκυλιά και πρέπει να έχουν τον δικό τους χώρο εκτόνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, βγαίνουν βόλτα με μεγάλη ασφάλεια μαζί με εμάς, υπό την επίβλεψή μας.

Όλοι οι χώροι μας περιλαμβάνουν τα πάντα καλύπτοντας τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας!
Για λόγους ασφαλείας φροντίζουμε τις βράδυνες ώρες οι χώροι διαμονής να φωτίζονται επαρκώς καθώς και υπάρχει φύλακας που διαμένει στη σχόλη όλο το 24ωρο.

Προϋποθέσεις φύλαξης:

  • Όλα τα ζώα πρέπει να έχουν βιβλιάριο υγείας και να έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια!
  • Απαραίτητη αποπαρασίτωση πριν την άφιξη στον χώρο μας!
  • Τα σκυλιά που παραλαμβάνουμε πρέπει να είναι καθαρά!
  • Εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα όσον αφορά στον χαρακτήρα, στη συμπεριφορά με άλλα ζώα και με άλλους ανθρώπους εκτός των ιδιοκτητών πρέπει να το γνωρίζουμε πριν την άφιξη του στον χώρο μας!
  • Για ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά στην υγεία και στη διατροφή του σκύλου μας ενημερώνετε άμεσα!

Μεταφορά:

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε το κατοικίδιο σας με απόλυτη ασφάλεια με δικά μας εταιρικά οχήματα τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για την ασφαλή μεταφορά του ζώου.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με εσάς είμαστε στον χώρο σας όποτε θέλετε για να παραλάβουμε ή για να σας παραδώσουμε το κατοικίδιο σας.