Εκτροφή Σκύλων

Η εκτροφή είναι καθαρά χόμπι για εμάς. Προϋποθέτει μεγάλη υπομονή, αρκετές γνώσεις, μεράκι και αγάπη για να ασχοληθείς σωστά με την εκτροφή.

Η Smartdog δραστηριοποιείται στην εκτροφή καθαρόαιμων φυλών με Pedigree (Γενεαλογικός Χάρτης) κυρίως στις εξής φυλές: German Shepherd , Doberman, Boxer.

Όταν έχουμε μια γέννα, τα κουτάβια μας μένουν σε εμάς μέχρι την ηλικία των οκτώ εβδομάδων (2 μηνών) και τα παραδίδουμε υγιή, σε άριστη κατάσταση σωματική αλλά και ψυχολογική. Για εμάς η εκτροφή είναι η δυνατότητα γνωριμίας νέων φίλων με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ζωοφιλίας και η ανάπτυξη της καθαροαιμίας στην εκάστοτε φυλή. Στη σχολή μας υπάρχει πάντα το φιλικό κλίμα. Ένας πελάτης για εμάς είναι ένας νέος φίλος. Αναλαμβάνουμε να βοηθάμε τον φίλο μας όταν έχει μια γέννα καθαρόαιμων κουταβιών, να την προωθούμε και να βρίσκουμε υγιείς ιδιοκτήτες με βάση τα αυστηρά κριτήρια που χρησιμοποιούμε και για τα δικά μας κουτάβια.

Η Smartdog συνεργάζεται με κορυφαίους εκτροφείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και με κορυφαίους εισαγωγείς καθαρόαιμων κουταβιών και αναλαμβάνει να παραγγείλει για εσάς το κουτάβι της φυλής της επιλογής σας, συνοδευόμενο από όλα τα πιστοποιητικά καθαροαιμίας, pedigree και εγγεγραμμένα στην F.C.I. (Federation Cynologique Internationale). Η παραγγελία γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως και υπογεγραμμένου συμβολαίου με προκαταβολή το 50% της τιμής που θα συμφωνηθεί.