Η Smartdog ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο το 1998, ορμώμενη από την αγάπη μας για τα ζώα και για την επιθυμία μας να προσφέρουμε σ’ εσάς και τους μικρούς μας φίλους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντοτε με μεγάλη υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον ιδιοκτήτη και τα ζώα.

Ο χώρος μας λειτουργεί ως ξενοδοχείο ζώων και ως σχολή εκπαίδευσης σκύλων (βασικής εκπαίδευσης και σωματοφυλακής). Η μεγάλη αγάπη που έχουμε για τα ζώα και η εμπειρία ετών μας έχουν καθοδηγήσει ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον κατάλληλο για τους τετράποδους φίλους μας.

Avada Admin

Στις εγκαταστάσεις μας, τα σκυλάκια σας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παροχές που θα τα κρατήσουν δραστήρια και χαρούμενα για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται μακριά σας όπως παιχνίδια στο γκαζόν, βουτιές στην πισίνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,  εκτόνωση κι εκγύμναση στους ειδικά διαμορφωμένους στίβους άθλησης που διαθέτουμε και φυσικά κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά, δραστηριότητα απαραίτητη για την καλή υγεία και ψυχολογία του ζώου.

Οι χώροι διαμονής είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι, καθαροί και περιποιημένοι, ώστε το ζωάκι σας να βρει σ’ εμάς ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον αντίστοιχο του δικού σας σπιτικού.

Σήμερα, έπειτα από 20 χρόνια εμπειρίας και καθημερινής ενασχόλησης με τα ζώα, είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ πως μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα ώστε να εμπιστευθείτε το ζωάκι σας σ’ εμάς. Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε τον χώρο μας από κοντά και να δείτε οι ίδιοι αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Avada Admin

 

O Χώρος μας gallery